قصدتون اینه که کوچ بشین؟ یا حداقل به این فکر میکنین که آیا کوچ شدن هم مهارتیه که باید اونو در نظر بگیرین؟

آدمای زیادی حرفه­ ی کوچینگ روگزینه­ ی پر درآمدی میدونن، گزینه‌ای که غالباً در پی تجربه­ ی مثبت حاصل از تعامل با یک کوچ به سراغش میرن. برای سایر کسانی که رقابت سختی با شمار رو به افزایش کوچ ها داشتن، کسب درآمد ثابت از این راه، کار دشواریه و غالباً وادار می­شن به شغل قبلی خودشون برگردن.

آیا حرفه کوچینگ میتونه براتون مناسب باشه یا نه

هدف این بخش اینه که پی ببرین آیا شغل کوچینگ میتونه براتون مناسب باشه یا نه. همچنین به شما کمک کنه تا درباره آموزش دیدن و بازاریابی برای کسب‌وکار خودتون، تصمیم‌های درستی بگیرین. شاید این سوال ها توی ذهنتون به وجود بیاد که:

  • به ­عنوان کوچ به چه مهارت‌هایی نیاز دارم؟
  • به چه مدارک و قابلیت‌هایی نیاز دارم؟
  • کجا باید آموزش ببینم؟
  • انتظار می‌رود که چه درآمدی داشته باشم؟
  • چطور میتونم به‌عنوان کوچ کارکنم؟
  • چه نوع کوچ باید باشم؟
  • به‌عنوان یک کوچ چه نوع سرمایه‌گذاری مداومی را باید انجام بدم؟
  • نظارت بر کوچ چیست؟

اگه  تصمیم دارین که شغل کوچینگ رو شروع کنین، در این صورت به شدت توصیه میشه فردی رو انتخاب کنین که مورد تأیید مقام‌های کوچینگ حرفه‌ای باشه. این حرفه در حال حاضر قاعده و قانون خاصی نداره و هزار کوچ هم هرسال انجام اونو به عهده می‌گیرن. متأسفانه خیلی از دوره‌های آموزش کوچینگ ناکارآمد هستن و  کوچ ها هم به‌اندازه‌ی کافی پیشرفتی نمیکنن. این کار باعث میشه تا کوچ هایی پیدا بشن که خارج از تخصص شون کار میکنن و برای مراجع هم پیامدای منفی به همراه داره و نهایتاً کوچ هایی پیدا میشن که افراد کمی سراغشون میرن و نارضایتی هم ازشون زیاده.

تخصص در کوچینگ

البته حرفه‌ای گرایی با سرمایه‌گذاری در وقت، تعهد و پول همراهه. به‌عنوان‌مثال، حداقل پیش‌نیازهای برنامه­ ی کوچینگ مورد تأیید فدراسیون بین‌المللی کوچ ها، شامل مدت ‌زمان تماس 30 ساعتی، همراه با ارزیابی‌های دقیق جانبیه. اون دسته از کوچ هایی که حرفه ­ی خودشون رو جدی می‌گیرن، دائماً به توسعه­ ی بیشتر کار، چندین ماه آموزش، مطالعه­ ی شخصی، نظارت و ایجاد آمادگی شخصی، سرمایه‌گذاری میکنن.

نظارت کوچ را باید نوعی فعالیت حرفه‌ای دونست که تمامی کوچ ها ملزم به انجام اون هستن . نظارت، امنیت ذهنی رو برای بررسی فعالیت‌های شخصی افراد فراهم میکنه و به کوچ ها اطمینان خاطر می‌ده که به ‌اندازه‌ی کافی تأمین و مجهز هستن ، استانداردهای اخلاقی رو رعایت میکنن و پشتیبانی عاطفی موردنیاز کارشون رو در نظر دارن.

بعلاوه، اگه  قصد دارین که وارد حرفه­ ی کوچینگ بشین و شروع کار و تصمیم‌گیری‌های مرتبط رو سخت می‌بینین، میتونین با مطالعه سایت های زیر درباره کوچینگ مطالب زیادی رو پیداکنین.

Build A Coaching Business

Marketing Methods For Coaches

Professional Coaching Organisations

Coaching Franchises