کوچینگ در حوزه ی کسب وکارهای کوچک
هدف کوچینگ در حوزه ی کسب و کارهای کوچک، کمک به رشد و شکوفایی کسب و کارهای کوچک. اگر مالک یا مدیر کسب و کار کوچک باشید، صرفاً با نوعی از زندگی خیلی خوبی مواجه میشید که میتونه زندگی تنهایی باشه و گاهی اوقات هم بسیار چالش برانگیز باشه، غالباً ناچار خواهید بود که برای داشتن عملکرد کارآمد، وظایف چندگانهای رو انجام بدین.
بهره مند بودن از یک کوچ مستقل که در جایگاه یک فرد بی عیب و نقص و مستقل عمل کنه ، فردی که بتونید افکار و عقایدتونو با او در میون بگذارید، میتونه سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی باشه و اطمینان حاصل کنه که شما متوجه اولویت هاتون هستید، درنتیجه از اوقات در دسترس هم بهترین استفاده ی ممکنه را خواهید برد.
کوچینگ در حوزه ی کسب و کارهای کوچک میتونه سودمند باشه اگر:
**درزمینهی کسب و کارتون دچار سردرگمی باشید و بخواهید که در خصوص یافتن مسیر و راهبرد کسب و کار خود به شفافیت برسید.
**به افراد توانمندی نیاز دارین ولی میخواید از نصیحتهای خیرخواهانه اما غالباً گمراهکنندهی دوستان، خانواده و سایر بستگان نزدیک، به دور باشید.
**درگیر مشکلات باشید و برای حرکت به جلو به گزینه هایی نیاز دارید که برای موقعیت شما بهترین باشند.
**مدیری باشید که با عملکرد یکی از کارمندهاش مشکل داره و کوچینگ میتونه در کشف راهی برای عبور از مشکل و یافتن راهحل درست رویارویی با شرایط، به شما کمک کنه.
**تحتفشار و استرس باشید و برای برقراری تعادل مناسب بین کار و زندگی و رسیدن به اهداف مهم دچار کشمکش باشید و دیگه نتونید اولویتهاتونو ببینید.
**همچنین به دنبال ابزار، عقاید و راهبردهای جدیدی باشید که بتونن شما را به جلو سوق بدن و ممکنه برای انجام این کار، در پی رویکرد دستوریتر یا راهنمایی و توصیه باشید.
مطالب توصیه شده برای مطالعه ی بیشتر
کوچینگ در حوزه ی عملکرد: رشد هدف و توان بالقوه ی انسانی، اصول و شیوه های کوچینگ و رهبری (ویرایش چهارم، سر جان وایتمن، انتشارات بریلی)
کوچینگ کارآمد: درس هایی از کوچینگ کوچ ها(مایلز داونی، کسب وکار اوریون)
تربیت کارمندان (مهارت های مدیریتی بهتر) (ان. استیمسون، کوگان پیج)