کوچینگ در حوزه‌ی نظام‌های روابط

کوچینگ در نظام‌های روابط، رویکردی ویژه و قدرتمند به کوچینگه که بر تازه‌ترین بررسی‌ها مرتبط با نظام‌های روابط انسانی بنا شده . این رویکرد به افراد کمک میکنه تا گروه، ازدواج یا خانواده­ی خود را به‌عنوان یک ماهیت مجرد بدونن و پیچیدگی‌های نهفته در اونو درک کنن: نقش‌هایی که ایفا شدن، نیرویی که مصرف نشده  و فرآیندهای ناخودآگاهی که انجام‌ شدن.

در اینجا تمرکز کوچینگ بر خود رابطه هست و نه افرادی که در رابطه هستن و رویکرد در نظر گرفته‌شده هم رویکردی نظام‌مند و به ‌دور از داوری که در اون از تمامی چشم‌اندازهای موجود دعوت به عمل میاد تا شنیده‌ شده و مورد ارزیابی قرار گیرند. این رویکرد از فلسفه ها و روش‌شناسی‌های گوناگونی استفاده میکنه و بعضی از اونا شبیه به اون دسته از رویکردهای مداخله‌ای هستن که در سراسر جهان و در بعضی از چالش‌برانگیزترین و پرکشمکش­ ترین شرایط، به کار گرفته‌شدن.

کوچ های که درزمینه‌ی نظام‌های روابط به‌صورت حرفه ای آموزش‌دیدن، برای اینکه بتونن اعتبار کسب کنن، آموزش‌های بسیار سختی می‌بینن و به همین دلیل برای کمک به گروه ها و شراکت‌ها در جهت همکاری با همدیگه برای حل چالش‌برانگیزترین مشکلات، به‌خوبی مجهز شدن. مقاله‌ای که تحت عنوان «کوچینگ در حوزه ی نظام‌های روابط چیست» چاپ‌شده ، شما را در فهم بیشتر موضوع یاری میده.

کوچینگ در حوزه ی نظام‌های روابط میتونه سودمند باشه اگر رابطه‌ای که در اون هستید:

*با مشکلاتی مواجه باشه و طرفین یا طرف‌های موجود در رابطه، پذیرای یافتن راهی برای حرکت به جلو هستن.

*در حال تجربه ­ی سطح بالایی از کشمکش و رفتارهای مخرب باشه.

*میتونه از درک بهتر، همدلی و مثبت اندیشی بیشتر بهره ببرد.

*میتونه از ارتباطات بهتر و شیوه های منسجم‌تر کار و زندگی بهره ببرد.

مطالب توصیه شده برای مطالعه ی بیشتر

مردان مریخی، زنان ونوسی (جان گری (کتاب جلدکاغذی، ژانویه ی ۲۰۰۴))
(دلیل تضاد مریخ و ونوس چیست: روابطتان را با درک برخورد متفاوت مردان و زنان با شرایط استرس زا، اصلاح کنید)
مهارت های روابط انسانی (ریچارد نلسون-یونس (کتاب جلدکاغذی، ۹ مارس ۲۰۰۶))
(جان گری (کتاب جلدکاغذی، ۴ فوریه ی ۲۰۰۸))