کوچینگ در حوزه‌ی روابط

هدف کوچینگ در حوزه ی روابط، کمک به بهبود روابط شما با دیگران، چه در ارتباط با همسر، شریک زندگی یا دوستان و چه در روابط موجود در محل کار.

روابط، بخش بسیار تأثیرگذاری از زندگی رو شکل میدن و نداشتن احساس خوشبختی در این زمینه میتونه بر سایر زمینه های زندگی مثل کار یا سلامتی هم تأثیر شگرفی بگذاره. شما میتونید یکی از اون افراد در حال افزایشی باشید که در زندگی زناشویی خود احساس خوشبختی نمی‌کنن یا اینکه در برقراری روابط بلندمدت و رضایت‌بخش با مشکل مواجه باشن. شاید هم در روابط کاری که میتونن بر عملکرد و تندرستی شما اثر بگذارند، مشکل داشته باشید.

کوچینگ در حوزه ی روابط میتونه به شکل‌های متفاوتی انجام بشه ، مثل کوچینگ یک به یک برای افرادی که مایل به بررسی روابط خود با دیگهران هستن، کوچینگ درزمینه‌ی نظام‌های روابط که مستلزم کوچینگ برای دو یا تعداد افراد بیشتری  که در حال حاضر در رابطه­ هستن، افرادی مثل زن و شوهر، مدیر و کارمندان، شرکای تجاری یا یک خانواده یا گروه کامل. درزمینه‌ی کوچینگ در حوزه ی روابط گروه، تمرکز بر خود رابطه  و این نوع از کوچینگ به‌تمامی طرف‌های رابطه، فرصت بررسی نیروهای محرکه­ ی رابطه در یک محیط امن و ساختار یافته را میده.

این نوع از کوچینگ در هر شکلی که باشه، به شما در جایگاه شخص، شریک یا گروه کمک میکنه تا خود و رابطه‌ای که در اون هستید رو بهتر بشناسید و هم شما را در یافتن راه حل های مثبت در مسیر پیشرفت یاری میدن.

کوچینگ در حوزه ی روابط میتونه سودمند باشه اگر شما:

*در زندگی زناشویی یا در روابط بلندمدت خود، با دشواری‌هایی مواجه باشید.

*در روابط کاری خود مشکلاتی داشته باشید.

*قصد دارین به روابط فعلیتون با شریک فعلی یا اعضای خانواده، جان تازه‌ای بدید.

*در برقراری ارتباط نزدیک با دیگران مشکل‌ دارید.

*قصد دارین در روابط خود با دیگران، به آگاهی و بینش بزرگتری دست پیدا کنید.