به عنوان یک کوچ دقت داشته باشین مراحل آمادگی برای کوچینگ و ورود به جلسه موضوع بسیار کلیدیه. چیزی که خیلی مهمه اینه که در زمان ورود به جلسه هماهنگی کامل رو با مراجع داشته باشین و بتونین بدون حواس ‏پرتی بر روی جلسه تمرکز کنین.

در مراحل آمادگی برای کوچینگ موضوع قابل توجه دیگه اینه که آمادگی اصلا به معنی برنامه‏ ریزی برای گفتن چیزی یا مشارکت در موقعیت زمانی خاص نیست. این که شما به صورت کامل در جلسه حضور داشته باشین خودش حرف‏های درون جلسه رو به جلو می‏بره.

برای اینکه بتونین تمرکز کامل روی جلستون داشته باشین سعی کنین پاکسازی ذهنی انجام بدین. تمامی افکار، احساسات، تجربیات و نظراتی که ربطی به مراجع و جلسه شما نداره رو کنار بزارین. “ایجاد فضای ذهنیِ” لازم به شما کمک میکنه فضای تازه‏ای برای ورود اطلاعات جدید ایجاد کنین.

وقتی این فضای ذهنی به صورت کامل در ذهن شما شکل بگیره، کمک می‏کنه تا هر چه بیشتر بتونین روی مراجعتون تمرکز کنین و موثرتر و بهتر بهش گوش بدین؛ و به جای دنبال کردن ذهنیت خودتون برای حل مسئله، به راحتی همراه با ذهن مراجع پیش برین.

نکاتی برای آماده شدن کوچ

یکی از کارهایی که برای ایجاد این فضای ذهنی می‏تونه موثر باشه، نوشتن دغدغه ‏ها روی کاغذ، پیش از شروع جلسه ست. موقع جلسه هم اگه ذهن سمت مسئله ‏ای رفت، با آگاهی از اینکه جایی نوشته شده و در زمان خودش بهشون رسیدگی میشه، ذهن رو از درگیری با اون رها کنین.

نکته دیگه ‏ای که می‏تونه به حضور بهتر و کاملتر در جلسه کمک کنه، از بین بردن موارد حواس پرتی محیطی هست. اتاقی که درش هستین رو مرتب کنین یا در جایی باشین که موردی برای به هم خوردن تمرکز وجود نداشته باشه. ابزار نوشتاری اضافی در دسترس خودتون داشته باشین.

میتونین از روش‏های آرام سازی ذهنی و جسمی مثل مدیتیشن جهت آمادگی برای کوچینگ استفاده کنین. تا حد ممکن مایعات زیادی قبل از جلسه استفاده نکنین و حتما از عدم ضرورت استفاده از سرویس بهداشتی اطمینان حاصل کنین.

مواردی که مربوط به مراجعتون هست رو قبل از جلسه در نظر بگیرین. بررسی دوباره یادداشت‏های جلسات قبلی کمک زیادی به حضور و ارتباط موثر میکنه. بررسی انتظارات مراجع از اقدامات مربوط به جلسه؛ آماده کردن ابزارهایی که به مراجعتون در روند جلسه میتونه کمک کنه؛ و در آخر دفترچه‏ ای برای یادداشت و تنظیم جلسات و قرارها برای مراجعینتون داشته باشین.